me and my soulmates

Sunday, February 28, 2010

Al-Fatihah,adik syafiah humairah sahari

Al-Fatihah to Syafiah Humairah Sahari....I'm beyond words..I can't describe,couldn't find a word to describe how I'm feeling right now.I'm not going to elaborate on how I'm feeling.I just want to say this to that murderer..you're a bloody murderer and you don't deserve to live.You should be shot,should be kicked by 1000 footballers(make that a million) and should be lashed and dragged by 100 horses.
To the so called mother...you are a whore!!!a sick whore and you will see your daughter in the other world and you can only pray that she will pray for you...nauzubillah..kerana nafsu kau biarkan anak kau dibunuh,diseksa..hanya kerana nafsu syaitan kau tu.nauzubillah..jauhkan aku dari sifat binatang ini.bianatng pun sayangkan anak.
This kind of behaviour have to put to a stop.There has to be an akta to defend and to protect these children...Why hasn't anyone propose the mother to be canned?That model who was suppose to be canned,she's a loving mother...yet people don't want to see that side of her..yet this idiot who let her daughter die...boleh pengsan konon..4mths pregnant with another baby...boleh senyap je..no one nak sebat dia???something is very wrong here.
Let's all pray that adik syafiah rest in peace.Semoga tempat mu disana lebih aman,lebih penuh kasih sayang dari NYA.Sesungguhnya,tempat kau disana dan bukan dengan orang2 yg zalim ini,wallahualam..Allah SWT Maha Mengetahui.
Yang buruk dari saya sendiri,Yang baik hanya dari Allah SWT.

8 comments:

Lybeau said...

I'm with you Adriana....this make me totally sick... Ya Allah... entah la ...tak tahu ape lagik nak kata...The mum is definitely inhuman...even an animal would do anything to protect the kid!!!...xxoo

adriana az said...

hi dear...i'm just speechless la..so very angry with the mom.the people,nationwide shud be taught about child abuse,what are child abuse,mentally,phisically...the grandparents shud have taken action when he saw the marks on the childs body.now,too late..she's gone.

naddy said...

totally agree... sungguh kejam... dah la the mother n bf bersekedudukan, dah ada 1 anak luar nikah n now pregnant again... sungguh tatau malu...

Amelia Khalik said...

U know d sick thing is..now d mom mintak perlindungan n all these so called 'persatuan' is there to help n peluk2 lagi si fomfuan gila tuh!!! I hate her!!! She's so damn stupid!! I wud give my life to protect my child..i wud even kill if anyone dares to even touch my chilldren!! Damn her!!!

adriana az said...

how stupid can we be??bangang sungguh yg peluk2 pompuan tu!!seriously ladies,this makes me so angry and mmg the community tak tau menilai la..just bscause the bitch pengsan,org kesian.i can just maki hamun right now...i better stop.

naddy said...

the persatuan ppl and the mother sama sengal *sigh*

Nurlina Amalina Awang Kalong said...

bodoh punya betina..she doesn't deserve to be a mother neither a woman. aku yang xda anak pun, yang masih remaja ni, sayang mo mampus dgn anak buah aku...pengsan konon...pukul ko sampai pengsan betul2 kang....hishhh...s**l punya prumpan..

Anonymous said...

Wahai abang2 polis yang jaga lokap si mamat teksi sial tu kena reman, ko beli kasut bola ko sepak telur mamat teksi sial tu sorang tujuh bijik. 2 pagi, 2 petang, 2 bijik maghrib sebijik tengah malam.

kalau ada 25 orang polis ko kalilah berapa bijik kena sepak kompem telur ko lembik macam gula getah. pastu ko sambung reman maksimum 14 hari jangan kasi tido kalau dia nak tido jugak ko suruh tido posisi cangkung sambil pegang tandan kelapa sawit.

pastu kalau habis reman masa ko bawa ke mahkamah untuk tuduh jangan kasi pakai baju suruh dia pakai spender minah bodoh bini dia konon..jagan kasi tutup muka biar satu malaya cam muka dia..

orait over lak aku sori kak tengah panas nih

Blog Widget by LinkWithin