me and my soulmates

Wednesday, October 14, 2009

I need some TLC.....

I need some TLC!!!!kekekeke...I need a body massage,head to toe..facial,foot massage..the works.I need it so badly I am actually "drooling"praying for it to happen..buruknyekesian kann..





So..to Mr.SO....please make my wish come true this weekend.Mummy needs a break so badly..love you Yang!!!

10 comments:

Amelia Khalik said...

mana?? mana??? jom..jom!!! kekeke..i likeee...

adriana az said...

kakakaka...as usual the place has to be near somewhere the kids can lepak with their dad...so,shud be somewhere in a mall!!!but where??aiyo..nax relax pon dah pening..

maznah said...

ish...menggude betul la na...... nnt masa kena urut tu ingat2 la aku yer....hehehe

adriana az said...

acik nah..nanti kalo confirm kita ajak awak sekali..but kena plan baiikknye,nanti anak2 kita lagi.kita letak semua kat rumah ame...kakakaka..let their dads take over for 2hours..
apa kata ame?hahahaha..
kita penat sgt 2 minggu ni...dah nangis 3 x dah punye penat..

Abrahyn said...

wah....syioknyer!!! me need it oso!!! :D

adriana az said...

abrahyn,kekeke..dont we all need it?very fenat kan?takpe2x..akan ku pujuk MR.SO sampai dapt..ntah2 panggil makcik tukang urut je dtg rumah wakakakaka...facial mask,tepek sendiri.huaaa...sad case!

eynda said...

adriana...kita dlm situasi yg sama...kalau nak manjakan diri mesti kat tempat yg senang hubby nak ngasuh anak2...kat mall la :-p

adriana az said...

sama ke eynda..hehehe,jadi paham2 je la kan.selalu eynda pegi kat man?ada suggestions tak?ana tak sure lagi nak pegi mana but mesti nak kena pergi jgk,fenat tak hingat.

Gorgeous H said...

satu hari nanti, kita dating kat spa sama2 eh...

adriana az said...

GH...worrraaiittt!!:)

Blog Widget by LinkWithin